Het is mogelijk om tijdens Mañana Mañana in deze bijzondere sfeer op het water de nacht door te brengen. Foto: PR
Het is mogelijk om tijdens Mañana Mañana in deze bijzondere sfeer op het water de nacht door te brengen. Foto: PR

Slapen op het water tijdens Mañana Mañana

HUMMELO - Twee dagen voor de start van 'het meest relaxte festival van Nederland', komt Mañana Mañana met een primeur: slapen op het water. De Mañana Mañanabezoeker met het mooiste verhaal over zijn of haar bijzondere vriend(in) mag deze unieke festivalervaring gaan beleven.

Komend weekend is het tijdens Mañana Mañana mogelijk om het hele weekend te overnachten op het water, onder de heldere Hummelse sterrenhemel. Mañana Mañana roept via Facebook op om suggesties te doen: 'Ken jij iemand die jij zo'n luxe plek gunt omdat hij/zij al jaren jouw steun en toeverlaat is, verzot is op in slaap gewiegd worden door het kabbelende water, iets te vieren heeft, er nodig eens tussenuit moet of… 'Zeg het maar!'

Dagkaart Zaterdag uitverkocht
De Dagkaart Zaterdag is niet meer verkrijgbaar. Deze zijn ook niet meer aan de dagkassa verkrijgbaar aanstaande zaterdag. Wie er op zaterdag toch bij willen zijn kunnen nog kiezen voor een passe-partout (inclusief camping). Op zondag 19 juni kunnen vaders bij de stand van 'Pimp Je Vader' door hun kroost onder handen worden genomen voor een onvergetelijke vaderdag.

Mañana Classica
Op donderdagavond 16 juni kunnen bezoekers tijdens Mañana Classica genieten van een zomeravondconcert met klassieke muziek van het Arosa Trio. Tickets voor dit zomeravondconcert kosten 15 euro. Bezoekers met een passe-partout (inclusief camping) mogen dit speciale concert met klassieke muziek van wereldniveau gratis bijwonen en zo hun festivalweekend uitbreiden met een extra avond. Voor het programma zie de website.


www.mananamanana.eu