Op woensdag 25 mei schoof ook wethouder Patricia Withagen aan bij de vrijwilligers. Foto: PR
Op woensdag 25 mei schoof ook wethouder Patricia Withagen aan bij de vrijwilligers. Foto: PR Foto:

Geslaagde waardering vrijwilligers gemeente Zutphen

Zutphen - Ruim 300 vrijwilligers zijn namens gemeente Zutphen in het zonnetje gezet. Als waardering voor al het werk dat vrijwilligers in gemeente Zutphen verrichten, hebben de vrijwilligers een maaltijd aangeboden gekregen.

Veel mensen realiseren zich niet dat er zoveel mensen zijn die zich belangeloos inzetten. Het wordt vaak als vanzelfsprekend gezien. Toch verdienen juist zij extra aandacht. Natuurlijk was ook de gemeente aanwezig bij deze eetmomenten. Samen met de vrijwilligers hebben zij gegeten en zijn er mooie gesprekken gevoerd. Op woensdag 25 mei schoof ook wethouder Patricia Withagen aan om een broodje mee te eten. Zij heeft namens de gemeente alle vrijwilligers toegesproken en bedankt voor hun inzet. De organisatie van de waardering werd verzorgd door de Vrijwilligerscentrale, onderdeel van Perspectief Zutphen. Zowel medewerkers van de Vrijwilligerscentrale, sociaal werkers als maatschappelijke stagiaires waren als gastheren – en vrouwen aanwezig en zorgden dat het de vrijwilligers aan niets ontbrak tijdens het eten. De lunches en brunch werden verzorgd door Slagerij Gelderblom uit Warnsveld.

Tijd over en wilt u wat voor een ander betekenen? Leuke vrijwilligersvacature vindt u op de website www.vrijwilligerscentrale-zutphen.nl of loop eens binnen.