Bach Consort Zutphen onder leiding van Henk Gunneman. Foto: PR
Bach Consort Zutphen onder leiding van Henk Gunneman. Foto: PR Foto:

Bach Cantate omlijst door het
Barokensemble

Warnsveld - Op zondagavond 3 juli vanaf 20.00 uur zal er een Bach Cantate worden uitgevoerd door het Bach Consort Zutphen, onder leiding van Henk Gunneman, in de Martinuskerk in Warnsveld. Dit keer de geliefde zomercantate 'Schmücke dich, o liebe Seele'.

Het Bach Consort Zutphen heeft als thuisbasis de mooie St. Martinuskerk in Warnsveld en verzorgt daar met succes al vele jaren Bach Cantate diensten in de opzet van een liturgische eredienst. Deze keer als extra een Bach Cantate in een concertvorm in de avond. De leden van het Barokensemble zullen de Cantate omlijsten met instrumentale en vocale solistische bijdrages. Organist Judy Riefel Lindel zal soleren op het bijzondere twee klaviers kabinetorgel van Blank/van Rossum (1980/2007) met muziek over Schmücke dich met componisten rondom Bach zoals Walhter en Pachelbell.

Vrije toegang met collecte na afloop.


Tangosalon met Tango Cascada bij 't Nut

Warnsveld - Vrijdag 17 juni vindt er een tangosalon plaats in het Nut aan de Breegraven 1 in Warnsveld. Vanaf 20.00 zal Tango Cascada live muziek laten horen. Dit wordt afgewisseld door DJ-EJ.