Iedereen mag en kan hieraan mee doen. Foto: PR
Iedereen mag en kan hieraan mee doen. Foto: PR Foto:

Mountainbike Veluwse
Zomercompetitie wedstrijd ETP Zutphen

Zutphen - Op zondag 12 juni 2016 organiseert Wielersportvereniging ETP Zutphen een mountainbikewedstrijd op het eigen clubparcours aan de Laan naar Eme 95 in Zutphen. Het is één van de drie wedstrijden in het kader van de Veluwse Zomercompetitie mountainbiken.

De Veluwse Zomercompetitie bestaat uit een drietal laagdrempelige en gezellige mountainbikewedstrijden voor jeugd en volwassenen tijdens de zomerperiode. Iedereen mag en kan hieraan mee doen. De wedstrijden worden georganiseerd door wielerclubs uit de regio: Bar End uit Apeldoorn, DRV de Zwaluwen uit Deventer en Wielersportvereniging ETP uit Zutphen. Op zondag 26 juni is de laatste wedstrijd in Deventer bij de Zwaluwen.

Programma: 09:00 Inschrijving en registratie open voor deelnemers; 09:00 Inrijden Categorieën 1 t/m 7; 10:00 Start Jeugd Categorieën 1 t/m 3; 10:45 Inrijden Categorieën 4 t/m 7; 11:00 Prijsuitreiking Jeugd; 11:30 Start Volwassenen Categorieën 4 t/m 7 en 13:00 Einde wedstrijd.

Inschrijven: inschrijven.etp-zutphen.nl/vzc of informatie: www.etp-zutphen.nl/evenementen/veluwse-zomercompetitie.


Zwemvierdaagse in De Boskoele Gorssel

GORSSEL – De zwemvierdaagse in De Boskoele staat weer gepland. Dit jaar vindt deze plaats in de week van maandag 27 juni t/m vrijdag 1 juli. De banen kunnen gezwommen worden op maandag van 12:00 tot 19:45 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 19:45 uur.

U mag in deze week 1 keer overslaan. Inschrijven kan alleen bij de kassa vanaf maandag 13 juni. Wanneer u bij inschrijving uw abonnement kunt tonen ontvangt u 50% korting op de inschrijfkosten. De inschrijving word definitief na betaling. De afstanden, die tijdens de zwemvierdaagse worden gezwommen, zijn:

- 250 meter = tien banen minimaal (voor kinderen t/m 16 jaar);
- 500 meter = 20 banen minimaal (voor volwassenen) of 1000 meter = 40 banen.

Tijdens deze week worden er in en rond het zwembad ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zoals op een waterchallenge (allerlei spelletjes in en rond het zwembad) en pyjamazwemmen, duikclinic en zwemclinics. De week word afgesloten met een poolparty op vrijdag. Het zwembad is dan tot 21:00 uur geopend. Deze poolparty is voor alle leeftijden.