Er wordt gedanst op afwisselende muziek van klassiek tot hiphop. Foto: PR
Er wordt gedanst op afwisselende muziek van klassiek tot hiphop. Foto: PR Foto:

Dansvoorstelling 'Momo en de
Tijdspaarders' met jonge circusartiesten

Zutphen - Dansvoorstelling 'Momo en de Tijdspaarders' vindt zaterdag 18 juni 13.30 uur en 19.00 uur plaats in de Hanzehof. Iedere twee jaar maakt de Muzehof dansafdeling een fantasievolle familievoorstelling met dansers van 4 tot 60 jaar. Er wordt gedanst op afwisselende muziek van klassiek tot hiphop. Nieuw dit jaar is de medewerking van circusartiesten.

'Momo en de Tijdspaarders', naar het boek van Michael Ende, is méér dan een dansvoorstelling: Muzehof theaterleerlingen acteren het verhaal van Momo tussen de afwisselende dansscènes. Spectaculair zal het optreden worden van circusleerlingen van de nieuwe circuscursus van de Muzehof, aangevuld met een professionele acrobaten-act door Maartje Bonarius.
In anderhalf uur wordt het publiek meegenomen en verrast in deze sprankelende voorstelling in de BührmannUbbens-zaal van de Hanzehof. Van moderne dans tot flamenco, ballet tot streetdance – alle theatrale dansstijlen zijn in de voorstelling verwerkt. Kaarten zijn te koop bij de receptie van de Muzehof.


www.muzehof.nl