Het Beach Center is naast vier velden voorzien van een beachterras en zeecontainer voor de opslag van sportmaterialen. Foto: PR
Het Beach Center is naast vier velden voorzien van een beachterras en zeecontainer voor de opslag van sportmaterialen. Foto: PR Foto:

Beach Center Zutphen Warnsveld klaar voor opening

Zutphen - Op 2 juli wordt het Beach Center Zutphen Warnsveld feestelijk geopend. De officiële opening vindt om 10.00 uur plaats op de Laan naar Eme 103 en zal worden verricht door vertegenwoordigers van de Provincie Gelderland en de gemeente Zutphen. Ook de bonden Nevobo en KNKV zijn aanwezig en publiek is van harte welkom. Om 10.30 uur start het kennismakingstoernooi, een mixtoernooi voor korfballers en volleyballers van KVZ en WSV. Anderhalf jaar geleden begonnen een aantal leden van volleybalvereniging WSV uit Warnsveld en korfbalvereniging KVZ uit Zutphen te werken aan het realiseren van een Beach Center op de accommodatie van KVZ. Met steun van de Provincie Gelderland en de gemeente Zutphen is de realisatie een feit. Tenslotte zorgde een zandactie via internet, waarbij je symbolisch eigenaar kon worden van je eigen kuub zand, voor het resterende bedrag. Deze zandactie is met name door de leden en diverse bedrijven zeer succesvol geweest. Het Beach Center, bestaande uit vier velden die voldoen aan de Olympische normen, is eveneens voorzien van een Beachterras en een zeecontainer in beachstijl. Hierin worden de sportmaterialen, die deels gefinancierd werden door de stichting Bakkers Weeshuis, opgeslagen.


www.beachcenterzw.nl