Tijdens de clinic leer je tips & tricks over een triatlon. Foto: Henk Derksen
Tijdens de clinic leer je tips & tricks over een triatlon. Foto: Henk Derksen Foto:

Winnares Grada Boschker geeft Triatlon Clinic
in Zutphen

Zutphen - ?Ter voorbereiding op de Triatlon Zutphen van zondag 18 september geeft Grada Boschker, winnares van brons op het Nederlands Kampioenschap Triatlon 2015, op zaterdag 25 juni een Triatlon Clinic in Zutphen.

Tijdens de Zutphense Triatlon komen drie sporten aan bod: zwemmen, fietsen en hardlopen. Deelnemers aan de clinic krijgen de belangrijkste informatie en tips & tricks die je moet weten over een triatlon zoals: welke materialen zijn er en welke zijn nuttig om te gebruiken, welke manieren van trainen zijn er, hoe moet je wisselen tussen de verschillende onderdelen, hoe werkt een combitraining, hoe zwem je in open water en hoe ga je om met wedstrijdspanning. De clinic wordt gegeven op zaterdag 25 juni in groepen van maximaal 15 personen en duurt circa vier uur. Locatie: Bronsbergermeer in Zutphen. Neem je eigen zwem-, fiets- en loopkleding, schoenen en fiets mee, zodat er getraind en geoefend kan worden op de verschillende onderdelen. Voor fruit, water en sportdrank wordt gezorgd.

Opgeven kan via: vrz.triatlonzutphen@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, adres en telefoonnummer. Inschrijven voor de triatlon Zutphen op 18 september via: www.ntbinschrijvingen.nl.


www.triatlonzutphen.nl