Felicia en Pepe van de Stichting Sonoro. Foto: PR
Felicia en Pepe van de Stichting Sonoro. Foto: PR Foto:

Benefietconcert Stichting Sonoro in Epse

Epse - Felicia van den End en Pepe Garcia zullen zondag 29 mei om 11.30 uur een Benefietconcert verzorgen in de Dorpskerk in Epse, ten behoeve van de stichting Sonoro. Doel van de stichting is kinderen, met een grote sociaal economische achterstand (o.a. door drugscriminaliteit) in Mexico door middel van muziek en andere kunstvormen meer zelfvertrouwen te laten ontwikkelen.

Felicia is een van de meest veelzijdige fluitisten van haar generatie en heeft al vele prijzen op haar naam staan. Hoewel ze klassiek fluitiste is, speelt ze ook veel Latijns Amerikaanse muziek. Haar partner, Pepe Garcia is slagwerker met aandacht voor de muziek uit Latijns Amerika, Afrika en India. Beide musici hebben hun opleiding afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Pepe is sinds 2006 vast lid van 'Slagwerk Den Haag' en het 'Ear Massage Percussion Quartet'.

De Stichting Sonoro
De Stichting Sonoro biedt de kinderen, die geneigd zijn af te glijden naar jeugdcriminaliteit, met diverse projecten perspectief om een andere keuze te maken. De kinderen leren middels muziek en theater zichzelf beter te presenteren en naar elkaar te luisteren. Dit vergroot hun zelfvertrouwen enorm en juist dàt geeft hen de mogelijkheid weloverwogen keuzes te maken. De projecten van Sonoro worden begeleid door vrijwilligers uit Mexico en Nederland. Daaronder zijn diverse gemeentes, lokale gastgezinnen en workshopleiders, misdaaddeskundigen en musici.

Het geld dat met het benefietconcert bijeengebracht wordt, komt geheel ten goede aan de Stichting Sonoro. Vanaf 11.15 bent u welkom, het concert duurt ongeveer een uur. De entree is vrij, maar een bijdrage voor dit goede doel is zeer welkom. Adres: Lochemseweg 36.