Monuta Kamperman beschikt over een 24-uurskamer. Foto: PR Monuta
Monuta Kamperman beschikt over een 24-uurskamer. Foto: PR Monuta Foto: PR Monuta

Opening 24-uurskamer Monuta Kamperman met voorstelling

LOCHEM - Na een flinke verbouwing beschikt uitvaartverzorger Monuta Kamperman over een 24-uurskamer. Op zaterdag 21 mei vanaf 10.30 vindt de opening plaats met de opvoering van het theaterstuk Geen dooie boel. Iedereen is van harte welkom aan de Zutphenseweg 91B in Lochem.

"Het bijzondere aan een 24-uurskamer is dat nabestaanden op ieder gewenst tijdstip bij de overledene aanwezig kunnen zijn", vertelt uitvaartverzorger Bianca Morgenstern. "Wij merkten dat hier veel behoefte aan was. Nu we eindelijk over een 24-uurskamer beschikken, willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan."

Theaterstuk Geen dooie boel
Om 11.30 en 13.00 uur zal Liesbeth van Berkel-Vollenbroek een deel van haar theatershow Geen dooie boel spelen. Op deze voorstelling heeft ze veel positieve reacties gekregen. Daarnaast is Van Berkel spreekster bij uitvaarten.

"Dood gaan maakt deel uit van ons leven. Een verlies is natuurlijk heel verdrietig, maar er wordt ook gelachen en er worden mooie herinneringen opgehaald. Al die kanten van de dood komen ook terug in de voorstelling", belooft Van Berkel.

Over Monuta
Monuta is een landelijke uitvaartverzorger en -verzekeraar met 100 vestigingen en ruim 1,3 miljoen verzekerden. Monuta heeft ruim 90 jaar ervaring en weet daarom hoe moeilijk nabestaanden het vaak hebben na een overlijden. In een korte en emotionele periode moet veel worden geregeld. Door vooral praktische zaken uit handen te nemen, krijgen de nabestaanden de tijd en ruimte om persoonlijke keuzes te maken. Zo is Monuta de steun bij iedere uitvaart. Nabestaanden hebben het tenslotte al moeilijk genoeg.


lochem@monuta.nl

www.monuta.nl/lochem