Afbeelding
Foto:

Florence Home Fashion: Wonen in stijl

Zutphen - 'Om wonen nog mooier te maken', zo luidt de slogan van Florence Home Fashion. Bij de woonwinkel op de hoek van de Groenmarkt en de Waterstraat kunt u terecht voor een zeer uiteenlopende range aan kwalitatieve, duurzame en bovenal betaalbare woonproducten. Eigenaar Jeroen Paling heeft een duidelijke missie: "Het 'ontzorgen' van mijn klanten."

25 april 2015 bestond Florence Home Fashion precies één jaar. Eerder bestierde Jeroen samen met twee zakenpartners een bedrijf genaamd Four@Home, met als thuisbasis Vorden. In maart 2014 besluit de ondernemer, die tevens eigenaar is van een bouwbedrijf en hulpverlener is in de zorg, helemaal voor zichzelf te gaan beginnen.
Florence Home Fashion is een prachtige winkel met een uitgebreid assortiment. Jeroen somt op: "Karpetten, houten vloeren, bamboevloeren, PVC vloeren, laminaat, vinyl, gordijnen, behang, verf en zonwering voor binnen en buiten." De rolluiken, zonneschermen en screens die Florence Home Fashion verkoopt zijn allemaal van het merk RainbowSol. Florence Home Fashion wil zijn klanten 'ontzorgen'. "Mensen kunnen eerst komen kijken en de producten 'voelen' en beleven", zegt Jeroen. "Vervolgens ga ik op huisbezoek voordat ik een definitieve offerte verstuur." De dienstverlening van Florence Home Fashion is een totaalplaatje.
Om aan de toenemende vraag naar duurzaamheid te voldoen levert Florence Home Fashion ook veel ecologische producten. "Voorbeelden hiervan zijn karpetten gemaakt van maïsgaren, onze bamboevloeren en milieuvriendelijke verf", aldus Jeroen. "Al mijn producten komen overigens uit het hogere segment maar zijn desondanks verrassend betaalbaar."
Gezien de sterke vergrijzing van de maatschappij ziet Jeroen de toekomst van zijn zaak met vertrouwen tegemoet: "Onze doelgroep zijn 40/60-plussers met oog voor kwaliteit." Sinds 1 augustus is bovendien de webshop van Florence Home Fashion geopend.

Contact
Florence Home Fashion
Groenmarkt 2
7201 HX Zutphen
T: (0575) 764 075
M: (06) 52 880 455
E: jeroen@florencehomefashion.nl
W: www.florencehomefashion.nl