Gilbert Beijer, uitvaartverzorger Monuta Zutphen, Matthijs Hilge, Nanny Tragter, gastdame Monuta Zutphen en Henrieke Hilge. Foto: PR
Gilbert Beijer, uitvaartverzorger Monuta Zutphen, Matthijs Hilge, Nanny Tragter, gastdame Monuta Zutphen en Henrieke Hilge. Foto: PR Foto:

Matthijs wens wordt vervuld dankzij Wensbox Monuta

Zutphen - Tijdens het winterspektakel van 2015 stond Monuta Zutphen met een wensbox in de Spittaalstraat. Moeder Henrike Hilge deed hierin een wens voor haar zoon Matthijs. Matthijs was 4 maanden ziek geweest en doet in 2016 schoolexamen. Henrike vond dat haar zoon in het zonnetje gezet mocht worden en wilde iets met voetballen. In samenwerking met De Graafschap heeft Monuta een VIP arrangement voor 5 personen tijdens de wedstrijd De Graafschap – Fc. Twente samen kunnen stellen dat bestond uit een ontvangst in het stadion, een diner met zicht op het veld, het bijwonen van de wedstrijd en na afloop een afsluitend drankje met spelers van De Graafschap. Roos Zwetsloot overhandigde namens De Graafschap een wedstrijdbal met handtekeningen aan Matthijs. Het was een fantastische avond.