Zutphen kleurt roze. Foto: PR
Zutphen kleurt roze. Foto: PR Foto:

Isendoorn en Trajectum kampioenen ZBVV

Zutphen - In de competitie van de Zutphense Bedrijfs Volleybal Vereniging zijn maandag 18 april alle beslissingen bekend geworden. In de eerste klasse werd Isendoorn College kampioen met een behoorlijke voorsprong op nummer twee Taichong. Aurubis en The Backcorner eindigden als derde en vierde.

In de tweede klas werd Trajectum kampioen met een ruime voorsprong op nummer twee Atelier '62. Oostpijl Hoveniers en Reesink werden derde respectievelijk vierde. Teams die zich willen aanmelden kunnen dat doen bij secretaris Frits Borst (0575-52 44 94) of voorzitter Jan Evers (0575-51 18 48).

Of kom een kijkje nemen tijdens het bekertoernooi op 23 mei 2016 in de Hanzehal. Die avond wordt van 19.00 – 22.30 uur door 10 teams gestreden om de Kamer van Koophandelbokaal. In september zal de nieuwe competitie van start gaan. Er zijn een paar teams die dringend spelers nodig hebben. Ook nieuwe gemengde teams van harte welkom! Meer informatie of ook (individuele) aanmelding via de website.


www.zbvv.nl


De Giro-karavaan komt naar Zutphen

ZUTPHEN - Het promotieteam van de Giro d'Italia maakt zaterdag 23 april van 13.00 tot 14.00 uur zijn opwachting op de Houtmarkt in Zutphen. Zutphen fungeert op zondagmiddag 8 mei als een van de plaatsen van doorkomst voor de derde etappe van deze Ronde van Italië.

Het promotieteam reist tot en met de start van de Giro in Gelderland door bijna de hele provincie. In de doorkomstplaatsen laat het promotieteam een vier meter hoge replica zien van de Giro Trophy, die de eindwinnaar in de originele vorm na de slotrit van de Giro 2016 in ontvangst mag nemen. Iedere belangstellende kan met de levensgrote Giro Trophy op de foto. Kinderen kunnen met hun klasgenoten voor de meest populaire foto originele Giro Gelderlandfietsbellen winnen voor de hele klas.

De doorkomst van de Giro in Zutphen is 8 mei live te volgen op een videowall bij het Stationsplein. Kijk voor meer informatie op de website.


www.inzutphen.nl