Oranjevereniging Leesten Warken is mix van ervaren en onervaren toneelspelers. Foto: PR
Oranjevereniging Leesten Warken is mix van ervaren en onervaren toneelspelers. Foto: PR Foto:

Klucht Vera de Verschrikkelijke door Oranjevereniging Leesten Warken

Gehele productie was in handen van vereniging

Leesten/Warken - Oranjevereniging Leesten Warken kan terug kijken op twee succesvolle en gezellige toneelavonden in 't Nut in Warnsveld. Beide avonden was de zaal goed gevuld met leden en andere belangstellenden. Zij konden genieten van de klucht 'Vera de verschrikkelijke' die werd opgevoerd door leden van de Oranjevereniging.

De mix van ervaren en onervaren toneelspelers bracht de klucht met veel passie en plezier. De lachsalvo's waren niet van de lucht. Regisseur Anouk Pardijs kijkt dan ook tevreden terug op de avonden. Niet de spelersgroep alleen bestond uit eigen leden, de gehele productie was in handen van leden van de Oranjevereniging. Want ook het decor en de grime werden door hen gedaan.

Mooi was het om te zien dat jong en oud kwamen genieten van deze tweejaarlijkse toneeluitvoering. Het doel, leden een leuke avond te bezorgen met ook de mogelijkheid om weer eens bij te praten, is dan ook gerealiseerd. Voorzitter Martin van Middelkoop bedankte dan ook een ieder voor zijn of haar bijdrage.

Op de foto de spelers van links naar rechts (boven) Susanne Harkema, Johanna Hissink, Johan Riefel, Suzan Koop, Ben Lammers en (onder) Carolien Ehrenhard, Janneke Heuvelink, Geert Heuvelink, Henk Hissink, Dinie van Middelkoop.

Nu kijkt het bestuur uit naar het Oranjefeest op 10 en 11 juni bij 't Holtslag, de vrijdagavond kunnen leden hun talent laten zien op de Bonte Avond. Op de zaterdag zijn er de volks- en kinderspelen.