Geniet van de geuren en kleuren van de Gordel van Smaragd. Foto: John van Hese
Geniet van de geuren en kleuren van de Gordel van Smaragd. Foto: John van Hese Foto:

Sfeer en saté proeven op Pasar Malam

Zutphen - Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei is de Hanzehal in Zutphen weer het kleurige toneel van de Pasar Malam, de gezellige Aziatische markt vol stands met bijzondere artikelen uit Aziatische landen.

Op de Pasar Malam is van te alles zien en te koop. Onder meer sarongs, beelden, buddha's, sieraden en kleding uit Azië. Daarnaast is er lekker Indisch eten, zoals saté kambing en tahoe telor. Of ga voor een ontspannende massage naar de Toekan Pitjit. Speciaal zijn wel Koffie- en Theeschenkerij De Bonte Klipper uit Deventer, waar je Indonesische koffiesoorten kunt proeven, zoals kopi luwak en Museum Tukar Menukar met prachtige antiquarische spullen uit voormalig Nederlands-Indië. In het theatergedeelte zijn er optredens van onder meer Robin Yerah, de Zutphense singer/songwriter, het populaire Indisch en Hawaiiaans dansgezelschap Orchidee, zangers Ray Smith en Jeroen Claase, het duo Diana en Edu, het duo Ginger en de formatie Relight.

De Pasar Malam is op zaterdag 30 april geopend van 12.00 tot 22.00 uur en op zondag 1 mei van 12.00 tot 19.00 uur. Entree: 7 euro, kinderen tot 6 jaar gratis, kinderen van 6-12 jaar en 65+: 5 euro.


www.pasaroostwest.nl