Recordpoging bootcamp met 240 deelnemers. Foto: PR
Recordpoging bootcamp met 240 deelnemers. Foto: PR Foto:

Bootcampclubs openen buitensportseizoen

Zutphen - Mensen gaan weer naar buiten, reden genoeg om het bootcamp seizoen te openen. Op zaterdag 2 april werd met alle bootcampclubs in Zutphen het bootcampseizoen geopend met een heuse recordpoging. Op de voetbalvelden van vv BeQuick is een bootcamp les gegeven aan ongeveer 240 deelnemers. Onder de motiverende beats van DJ Fabian Wiersma hebben alle deelnemers veel verschillende oefeningen volbracht en zijn er vele zweetdruppels gevallen. De energie was geweldig en de organisatie heeft enkel enthousiaste reacties gehad.

De filmpjes en foto's van de recordpoging zijn gemaakt door Richard Harmsen (drone) en John Eekhuis (foto en film) en zijn allen terug te vinden op de Facebookpagina 'Bootcamp record Zutphen'. Na aanleiding va het succes heeft de organisatie besloten er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Om het gezamenlijk buitensporten nog verder te promoten, hebben de deelnemende bootcampclubs besloten om iedereen geheel vrijblijvend 1 maand gratis bootcamp aan te bieden: Total Body Bootcamp (Lesley Meyer), Verheul Trainingen (Stanley Verheul), Personal trainer Blankestijn (Raymon), Tessel Kok Personal training en Personall Fit (Roelof en Lars).

De actie is een maand geldig vanaf de plaatsingsdatum. Voor deelname, neem contact op met de desbetreffende bootcampclub.


Voorjaarsconcert Excelsior

WARNSVELD - Op zaterdagavond 16 april geeft Muziekvereniging Excelsior Warnsveld haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Het harmonieorkest onder leiding van Geert Jan Dijkerman zal een gevarieerd programma ten gehore brengen.

Het publiek kan onder andere genieten van 'Ross Roy' van Jacob de Haan en van de mars 'Mercury'. Tevens zal het leerlingenorkest van zich laten horen. Tijdens deze avond zal de nieuwe opzet voor bestaande en nieuwe donateurs 'Vrienden van Excelsior' worden gepresenteerd. Het concert vindt plaats in sportcomplex 'De Kei' in Warnsveld. Zaal open om 19.00 uur, aanvang 19:30 uur. Toegangsprijs € 5,00, kinderen t/m 12 jaar € 3,50.