Na zes jaar namen secretaris Bianca Barink en voorzitter Gé Dikkeboer afscheid. Foto: PR
Na zes jaar namen secretaris Bianca Barink en voorzitter Gé Dikkeboer afscheid. Foto: PR Foto:

Oud-voorzitter Swing Coöperation
benoemd tot erelid

Gorssel - Donderdag 31 maart tijdens de repetitie is er een belangrijke positiewissel geweest bij popkoor Swing Coöperation uit Gorssel. Na zes jaar er veel tijd en energie in te hebben gestoken, namen secretaris Bianca Barink en voorzitter Gé Dikkeboer afscheid van hun bestuursfuncties bij het koor. Beiden zullen wel gewoon te zien en te horen blijven als koorlid.

Vanwege zijn tomeloze inzet werd oud-voorzitter Gé Dikkeboer tevens benoemd tot erelid. "Gé is altijd bereid om iets te regelen voor Swing Coöperation, staat altijd klaar voor een praatje en heeft ons altijd erg bewust van de tijd gemaakt tijdens vergaderingen", zo stelde het koor.

Naast een oorkonde, lintje en bloemen heeft het koor deze heugelijke benoeming ook nog gevierd met de traditionele 'derde helft' in 't Trefpunt.

Nieuwe bestuursleden
Intussen staan de nieuwe bestuursleden al te trappelen om te beginnen met hun taken. Vanaf 1 april is Ingrid Stegink–Hofland de voorzitter van Swing Coöperation en Marieke Krutzen-Schram de nieuwe secretaris. Margreet van der Haar is en blijft de penningmeester.

Swing Coöperation is een vijfenveertig personen tellend koor in de leeftijd van 16 tot 70 jaar. Zij repeteren elke donderdagavond in 't Trefpunt in Gorssel. Het koor staat onder de leiding van dirigente Juliette Dumoré en met de muzikale begeleiding van pianist Johan Bakker.


zing@swingcooperation.nl

www.swingcooperation.nl

www.facebook.com/swingcooperation