Het oudste selectieteam jazz. Foto: PR
Het oudste selectieteam jazz. Foto: PR Foto:

Selectiegroepen WSV doen mee aan NK Jazzdans in Harderwijk

Warnsveld - Op zaterdag 2 april was er een voorronde voor NK Jazzdans in Harderwijk. Twee selectiegroepen van WSV Warnsveld deden hieraan mee.

De groep die meedeed in de catergorie D tm 13 jaar behaalde een mooie 5e plaats met 14.20 punten (van de in totaal 20 punten die te halen zijn).

De meiden die meededen in de categorie D tm 16 jaar behaalden een hele mooie tweede plaats en dus een beker! Zij hadden 15.20 punten. Een zeer geslaagde dag voor de danseressen en juf Grietje van den Hof.


Nog duizend kaarten voor MPF Zelhem

ZELHEM – Het gaat hard met de voorverkoop voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 9 april plaatsvindt in Zelhem. Naar schatting zijn er nog zo'n duizend kaarten beschikbaar. "Om eerlijk te zijn, verwachten we dat het MPF uitverkocht zal raken", stelt MPF-organisator Eddie Mensink. "De weersvoorspellingen zien er goed uit en de ervaring leert dat het in de laatste dagen voor een feest extra hard gaat. We zijn eigenlijk al verrast door de snelheid van de voorverkoop in de laatste paar weken."

Het MPF in Zelhem is het enige MPF van dit voorjaarsseizoen waarvoor ook Jan Smit bevestigd is.

Naast deze topper (die dit jaar viert dat hij 20 jaar in het vak zit) zijn in Zelhem weer vele andere grote namen uit de Nederlandstalige muziekwereld van de partij. Inmiddels staan er al meer dan honderd MPF's door heel Nederland op de teller.

Bij het Mega Piraten Festijn draait het allemaal om laagdrempeligheid, gezelligheid en bekende liedjes. "Het publiek wil mee kunnen zingen", stelt Mensink. "En dat gebeurt ook. En hoe! Ik neem elk festival een kijkje bij het podium. Horen en zien vergaat je! We noemen het MPF niet voor niets het Meezingfeest van het jaar. Iedereen zingt mee. Verbroedering en gezelligheid; dat blijft onze insteek en daar wordt niets aan veranderd."

Programma
Jan Smit, Jannes, Mooi Wark, Lesley Williams, Thomas Berge, Wolter Kroes, Stef Ekkel, Marianne Weber, Helemaal Hollands, Bonnie St. Claire, Rene Karst, Monique Smit, Edwin van Hoevelaak, Stad en Land, Roy Donders, Frank van Etten, Ancora, Joey Hartkamp, Jannes, Jean en Jean Knipping, Bjorn Litjens, Henk Dissel, Gino Graus, Jacques Herb, Gebroeders Ko, Willem Barth, Bokkie Peters, Hessel Wijkstra, Alex en Belinda.

Voorverkoop
Entreekaarten kosten 22,50 euro (exclusief reserveringskosten) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij: café 't Hemeltje in Ulft, 't Keyzertje Bloemen en Meer in Varsseveld en bij alle vestigingen van Primera. Ook kan men kaarten reserveren via www.megapiratenfestijn.nl.

Het terrein aan de Slangenburgweg is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma begint iets voor 20.00 uur.


www.megapiratenfestijn.nl