Winnende foto bronzen sticker. Model: Dirk Dijkman. Foto: Robbin van Turnhout
Winnende foto bronzen sticker. Model: Dirk Dijkman. Foto: Robbin van Turnhout Foto:

Fotografencollectief De Zutphense tweede van Nederland

Zutphen - Bij de Bondsfotowedstrijd 2016 georganiseerd door de Fotobond heeft het fotocollectief 'De Zutphense' de tweede plaats behaald. Deze wedstrijd wordt elk jaar georganiseerd door De Fotobond en hieraan doen 180 clubs mee uit heel Nederland.

De bedoeling van de fotowedstrijd is dat er van elke fotoclub tien foto's worden ingezonden, welke dan door een deskundige jury worden bekeken en beoordeeld. Hierbij krijgt elke foto een aantal punten en het totaal bepaald wie zich de beste club van Nederland mag noemen. De winnaar van dit jaar is geworden Fotokring Polderlicht.

Individuele foto's
De individuele foto's kunnen daarbij nog stickers verdienen in de kleuren brons zilver en goud. Ook hiervan ging er een bronzen sticker richting De Zutphense voor Robbin van Turnhout. Al met al een resultaat om met recht trots op te zijn.

Fotografencollectief 'De Zutphense" bestaat uit 44 leden uit de regio Zutphen, Apeldoorn, Deventer. Voor meer informatie, zie de website.


www.dezutphense.nl


Stadswandeling Joods Zutphen

Zutphen - Op zondag 10 en vrijdag 15 april kunt u weer deelnemen aan de 'Stadswandeling Joods Zutphen', een stadswandeling langs sporen van Joods leven in Zutphen. Onder leiding van een gids wordt er een route gelopen door Nieuwstad- en Barlhezekwartier in Zutphen. Vertrek- en eindpunt: Synagoge, Dieserstraat 11 in Zutphen. Aanvang: 13:30 uur. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Opgave wandeling: 06-17 272 159 of: wandeling@mendelson.nl


www.joodszutphen.nl