Judith Knol behaalde door haar goede prestatie een eerste plek. Foto: PR
Judith Knol behaalde door haar goede prestatie een eerste plek. Foto: PR Foto:

Turnsters succesvol in plaatsingsronde zesde divisie

Warnsveld - Afgelopen zaterdag hadden de WSV meiden de derde en laatste plaatsingsronde in de 6e divisie in Doetinchem. Met een goed eindresultaat in beide wedstrijden.

In niveau Pré instap D3 turnden Lieke Beser en Isabell van der Spoel. Ondanks dat Lieke zich niet zo fit voelde, turnde ze overal een strakke oefening en behaalde daardoor de 3e plaats. Isabell turnde een strakke vloer oefening en behaalde daardoor een mooie 10e plek.

In het niveau instap D3 turnden Kris Zegers en Anne Houweling. Kris had een dijk van een sprong en haalde een 10e plaats en heeft zich geplaatst voor de finale. Anne behaalde een 12e plek doordat ze op de balk en de mat een stabiele oefening draaide. Helaas was Alicia Körfer geblesseerd en Feline Strijdveen ziek.

In de tweede wedstrijd waren in de categorie pupil 2 D3 Evie van der Weide, Nine Houweling en Lindy de Boer aan de beurt. Lindy turnde een topwedstrijd en werd eerste. Nine zat strak achter Lindy, een mooie zilveren medaille werd om haar nek gehangen. Helaas voor Evie net naast het podium. Wel zijn ze alle 3 door naar de finale. Als laatste in deze wedstrijd was Judith Knol. Door haar goede prestatie behaalde ze een eerste plek. Zij is ook door naar de finale. Al met al weer een mooie dag voor WSV en de leiding, Lisanne Ruegebrink en Elke van Ast en assistente Naomi Ulkeman. De finale zal zijn op zaterdag 28 mei in Warnsveld (de Kei).


Streetdanceteam Mad Mixture vierde in Assen

Warnsveld - Op Tweede Paasdag deed streetdanceteam Mad Mixture mee aan de tweede voorronde voor het Soneo NK Streetdance in theater de Nieuwe Kolk, Assen. Na een mooie performance werd het team onder leiding van Joost de Klein vierde! Een mooie prestatie!