De pasgeboren lammeren. Foto: PR
De pasgeboren lammeren. Foto: PR Foto:

Jong leven op Kinderboerderij De Schouw

Zutphen - Op Kinderboerderij De Schouw is het echt voorjaar! Dat is te merken aan de jonge dieren die worden geboren, op dit moment zijn er totaal vier lammetjes en twee geitjes De 3 moeders en hun jongen maken het prima. De jonge dieren lopen met hun moeders in de weide waar je als bezoeker met volle teugen van hen kan genieten. Ook verwachten de medewerkers en vrijwilligers binnenkort jonge konijntjes en cavia`s. Maar je kunt natuurlijk ook lekker komen spelen of de dieren voeren!


De draak in de put

Zutphen - Op zondag 27 maart is er om 14.00 uur, het muzikale sprookje "De draak in de put" in 't Atrium, Martinetsingel 19 in Zutphen. Het wordt verteld door Ron Vernout. Voor kinderen van 3 tot 7 jaar. In een diepe put woont een boze draak. Iedereen is bang voor hem. Iedereen, behalve Jacob. Hij gaat gewoon naar de draak toe en praat vriendelijk tegen hem. De draak vindt dit zo fijn dat hij Jacob een heel bijzonder cadeau geeft.... Voor informatie en reserveren: info@atriumzutphen.nl of 06-14453708


Cheyenne Bloemberg treedt op

Zutphen - Vrijdag 25 maart treedt de zeventien jaar jonge muzikante Cheyenne Bloemberg op @MixxiM-Lounge & Cocktails te Zutphen, vanaf 20.30 uur. Haar repertoire bestaat uit hedendaagse popmuziek. Met haar gitaar en gevoelige stem weet ze een geheel eigen draai te geven aan bestaande liedjes, die ze af en toe afgewisseld met eigen nummers.