Mad Mixture krijgt beker binnen van wedstrijd in Haff. Foto: PR
Mad Mixture krijgt beker binnen van wedstrijd in Haff. Foto: PR Foto:

WSV op diverse fronten in actie

Warnsveld - Afgelopen zaterdag deden Olivier van der Spoel, Douwe Kamphuis, Gijs Hoentjen, Kevin Houweling en Rens Beser mee aan de 1/2 finale turnwedstrijd in Duiven.

Olivier van der Spoel was degene die een medaille omgehangen kreeg, een eerste plek! In de tweede wedstrijd werd Douwe een mooie 9e plaats en daarmee een ticket voor de finalewedstrijd in Emmeloord. Met een 5e en 6e plek voor Rens en Kevin bij de jeugd niveau 12 en een 10e plek voor Gijs bij Pupil 11 hebben de heren vandaag de 3e wedstrijd ronde afgesloten in Duiven. Hiermee behalen ze geen plaatsen in de finale, maar ze hebben wel een mooie wedstrijd geturnd onder leiding van Wilma en Jesper.

In Winterswijk deed Lynn Broodman mee aan de laatste voorronde in de 4e divisie. Ze begon op vloer. Met zenuwen voor de arabier-flickflack-salto heeft ze een nette oefening gedraaid. Daarna kwam sprong 2 keer halfin-halfuit gesprongen. Helaas beide met een grote stap. Maar dat was in de cijfers niet terug te zien. Toen kwam brug, de hele oefening goed door geturnd en geƫindigd met een salto halve draai tot stilstand. Als laatste onderdeel gingen we met kriebels in de buik naar balk. Met maar 1 keer van de balk en stabiele sprongen en een mooie radslag was ook dit toestel ten einde. Met een punten totaal van 44.525 eindigde ze op een 5e plaats. Ze heeft zich daardoor geplaatst voor de finale op 23 april in Doetinchem!

Het streetdanceteam Mad Mixture kreeg afgelopen week haar beker binnen van de behaalde derde plek in Haff wedstrijd. Ze hebben de behaalde plek nog eventjes extra gevierd in de zaal na de training!