Rutger Mulder overhandigt de taarten aan Martijn Huiskamp, postcommandant/Teamleider Repressie. Foto: PR
Rutger Mulder overhandigt de taarten aan Martijn Huiskamp, postcommandant/Teamleider Repressie. Foto: PR Foto:

Slagroomtaarten voor adequaat
optreden brandweer

Zutphen - Op zaterdagochtend tussen 06.00 en 07.00 uur heeft de brandweer door adequaat en snel optreden een ernstige brand weten te voorkomen. Als blijk van waardering overhandigde verkoopmedewerker Rutger Mulder twee flinke slagroomtaarten voor het brandweerteam, namens de directie van Ford Auto Zutphen -Lochem & Profile Car&Tyreservice Auto Zutphen.

"Wij hadden er niet aan moeten denken indien de - vermoedelijk door vandalen aangestoken brand - was overgeslagen naar onze bandenopslag waar ongeveer zesduizend zomerbanden liggen te wachten voor de aankomende Wisselweken van winter- naar zomerbanden", aldus Rutger Mulder. "Dan was ellende moeilijk te overzien zijn geweest." De schade is gelukkig beperkt gebleven waarvoor dank aan de brandweermannen en politie.


Informatieavond 't Heufse Hof

Zutphen - Op maandag 4 april van 19.00 tot 20.00 uur is er een informatiebijeenkomst over 't Heufse Hof in de Theo Thijssenschool in De Hoven. De bijeenkomst is voor kinderen (met hun ouders) die een schooltuintje willen en voor inwoners van De Hoven die interesse hebben om in de grote tuin te werken. Verteld wordt hoe een en ander in zijn werk gaat. Na afloop wandelen we van de school naar de nabijgelegen tuin. 't Heufse Hof is een tuin voor de hele wijk: schooltuintjes voor de kinderen en een grote gemeenschappelijke tuin waar iedereen aan mee kan doen. Enkele Heuvenaren werken inmiddels met plezier mee in de tuin, maar er is werk genoeg voor nog meer handen. Vanaf 8 april wordt er gewerkt in de grote tuin op vrijdagochtend van 9.00-11.00 uur en maandagavond van 19.00-20.30 uur. De schooltuintjes zijn op maandag van 14.00-15.00 uur en starten op 11 april.


www.facebook.com/heufsehof