Cello Academie brengt wereldpremière

Zutphen - In de nieuwe serie Eigentijds Klassiek brengt Dat Bolwerck zaterdag 19 maart om 20.00 uur een bijzonder concert door een ensemble van de Cello Academie Zutphen onder aanvoering van Jeroen den Herder, initiatiefnemer van de academie. Het programma omvat drie eigentijdse composities, allemaal geschreven voor cello octet. Allereerst het werk Fragen: worauf hoffen? van Peter Jan Wagemans, één van Nederlands' belangrijkste componisten. Vervolgens spelen de acht cellisten de wereldpremière van Through the looking glass, van Mario Tofiño, student compositie aan het conservatorium van Rotterdam. Beide componisten zullen aanwezig zijn. Het concert wordt afgesloten met Sweet Pain van Henk Alkema. Reserveren vincent@datbolwerck.nl.


Youth Alpha bij Stichting Cornerstone

Zutphen - Op dinsdag 29 maart 2016 zal Stichting Cornerstone starten met een Youth Alpha cursus. Youth Alpha is een cursus die gericht is op kennismaking met het christelijk geloof.

Eén keer in de twee weken zal de cursus plaatsvinden in het Lighthouse. De avond begint met een gezamenlijke maaltijd. Na deze maaltijd zal er aan de hand van diverse geloofsvragen dieper worden ingegaan op het christelijk geloof. De eerste Youth Alpha avond zal plaatsvinden in het Lighthouse (Troelstralaan 45 in Zutphen) op dinsdag 29 maart van 18:00 tot 21:00 uur.

Voor vragen of aanmeldingen kan je terecht op de Facebookpagina (LighthouseZutphen) of via wijkwerk@lighthousezutphen.nl.


OFF Course bij Het Ooievaarsnest

Warnsveld - Wie op 26 maart zin heeft in een avond vol muziek, is welkom bij het Ooievaarsnest in Warnsveld, waar de band OFF Course zal spelen. In de huidige samenstelling is de band ruim een jaar bezig. De band speelt nummers van Tina Turner tot Robbie Williams, van rock tot pop en meer. De entree is gratis, de aanvang is 21.00 uur. Het Ooievaarsnest is gevestigd aan de Lochemseweg 16 te Warnsveld.