Hanze Projectkoor zoekt zangers voor Zomerzangweek Hoog(ste)lied

Zutphen/Deventer - Komende zomer organiseert het Hanze Projectkoor speciaal voor enthousiaste zangers uit Deventer, Zutphen en omstreken: zomerzangweek Hoog(ste)lied.

Op het programma staat prachtige Renaissance muziek met werken van o.a. Orlando di Lasso, De Victoria, Janequin en Daniel-Lesur. Het a capella koor van circa 35 zangers staat onder leiding van Joost Hekel, dirigent van onder andere Dékoor uit Deventer, historisch klarinettist en artistiek leider van Kasteelconcerten, de succesvolle Oude Muziekserie op historische locaties in Overijssel en Gelderland.

Dit alles gegoten in een compacte zangweek van maandag 29 augustus t/m zondag 4 september met repetities afwisselend op middagen en avonden afgesloten met twee concerten: zaterdag 3 september om 20.00u in de Synagoge in Deventer en op zondag 4 september 2016 om 15.00u in de kerk van Almen.

Bij dit bijzondere project is nog plaats voor enkele geoefende zangers. Meer informatie kunt u vinden op www.hanzeprojecten.nl. Aanmelden? S.v.p. mailen naar contact@hanzeprojecten.nl, graag met vermelding van stemsoort en koorervaring, of bellen naar Annemiek Hettinga 06-19363181