Het team bestaat uit 11 spelers in de leeftijd van 15 tot 49 jaar. Foto:  PR
Het team bestaat uit 11 spelers in de leeftijd van 15 tot 49 jaar. Foto: PR Foto:

KVZ viert honderd jaar bestaan en het 25-jarige G-team

Diverse teams van KVZ zijn kampioen geworden

Zutphen - Het G-team van korfbalvereniging KVZ heeft op zaterdag 12 maart de zaalcompetitie afgesloten met een mooie tweede plaats. Het team bestaat uit 11 spelers in de leeftijd van 15 tot 49 jaar. Met veel plezier korfballen de meesten al jaren bij KVZ. Dit jaar vieren de G-korfballers een dubbel jubileum.

Bij KVZ vieren zij, net als alle andere leden, dat korfbal in Zutphen 100 jaar bestaat. En met alle G-korfballers in Nederland vieren zij dat G-korfbal 25 jaar bestaat. Het G-team heeft zich aangemeld voor het grote jubileumfeest van de KNKV in september. Ook interesse om G-korfbal te spelen? Kijk voor informatie op de website.

Kampioenen van KVZ
Ook de andere teams van KVZ hebben op zaterdag 12 maart het zaalseizoen afgesloten. Van de jeugdteams zijn de D2 en de E1 kampioen geworden. Ook noemenswaardig is dat de C1 zich, door te eindigen als tweede, heeft geplaatst voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap op zaterdag 19 maart. Van de senioren zijn het vijfde, een vriendenteam van jongeren, en het midweek-team, veelal ervaren korfballers die vroeger op hoog niveau hebben gespeeld, kampioen geworden.


www.kvz2000.nl