De dames maakten toch wat geld buit. Foto: PR
De dames maakten toch wat geld buit. Foto: PR Foto:

Publiek genoot van een
geslaagde uitvoering

Warnsveld - Zaterdag 12 maart speelde toneelvereniging Eendracht en Vermaak uit Warnsveld het blijspel: "Dit is een overval!" van Petra Blume, vertaalt door Jim Keulemans.

'Drie vriendinnen kaarten elke dinsdag en raken verveeld. Zij bedenken een spelletje: de bank aan de overkant van de straat beroven. Maar wat als een spelletje begint, wordt een serieus plan. Een nicht komt erachter en vraagt haar vriend Martin om zich uit te geven voor commissaris en de dames bang te maken. Maar de commissaris kan het geld dat de dames uiteindelijk toch hebben buitgemaakt niet weerstaan en wil er vandoor gaan. Het blijkt gelukkig het oefengeld van krantenpapier te zijn.'

Het was een geslaagde uitvoering en de zaal zat bijna helemaal vol. Het publiek heeft genoten van een ouderwets, gezellig avondje uit, waar in de pauze ook nog een leuke verloting plaatsvond. Ook werd weer een dringende oproep voor nieuwe leden gedaan. Dus denkt u: toneelspelen, dat wil ik ook wel eens proberen, neem dan contact op met Janet Groen: hgroen3@hetnet.nl of 06-33782248.