Henk Hölscher (l) general manager van Inntel Hotels Resort Zutphen en dagvoorzitter Jacco Eltingh. Foto: FoxHusky Photography
Henk Hölscher (l) general manager van Inntel Hotels Resort Zutphen en dagvoorzitter Jacco Eltingh. Foto: FoxHusky Photography Foto:

Inntel Hotels scoort
kampioensschaal banenmotor

Zutphen - Tijdens het Grootste Werkgevers Ontbijt bij Fooddock in Deventer werden de winnaars gehuldigd van de Scoort-Banenmotor in Deventer, Zutphen/Lochem en Apeldoorn. In Zutphen/Lochem nam Henk Hölscher, troste ambassadeur van Team Inntel Hotels de kampioensschaal in ontvangst van dagvoorzitter Jacco Eltingh en Annelies de Jonge, wethouder gemeente Zutphen. 'Geweldige om te winnen, nu op naar de volgende gezamenlijke overwinning; samen zoveel mogelijk banen scoren in onze regio Stedendriehoek en Noord-Veluwe', aldus Hölscher, een kersverse winnaar.

Bij het werkgeversontbijt werden ook de winnaars gehuldigd van de Scoort-competities in Deventer, en Apeldoorn (met teams uit Apeldoorn, Brummen, Epe en Voorst).

Alle deelnemende teams hebben samen in ruim een jaar tijd 302 reguliere werkplekken en 80 werkervaringsplaatsen voor mensen met een afstand tot werk gerealiseerd.

Het Grootste Werkgevers Ontbijt is georganiseerd door Het Regionaal Werkbedrijf Stedendriehoek en Noord-Veluwe met als doel de regio te verbinden en de nieuwe naam te lanceren: FactorWerk.

Binnen de netwerkorganisatie FactorWerk werken veertien gemeenten, het UWV, werkgevers-organisaties en vakbonden samen om werkgevers te stimuleren en te faciliteren om werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


www.inntelhotelsresortzutphen.nl
www.factorwerk.nl
www.zupthenscoort.nl