Yara Moes en Laura Welle tijdens de uitreiking in Doetinchem. Foto: PR
Yara Moes en Laura Welle tijdens de uitreiking in Doetinchem. Foto: PR Foto:

Maar liefst 94 teams nemen deel aan Schoolvoetbaltoernooi Zutphen

Zutphen - Op 23 en 30 maart en 6 april 2016 wordt het jaarlijkse Schoolvoetbaltoernooi gespeeld op de velden van z.v.v. Be Quick. Vijftien Zutphense basisscholen hebben zich aangemeld. Maar liefst 94 teams doen mee, totaal zullen bijna 900 kinderen gaan voetballen. De groepen 5 en 6 gaan op de eerste dag met elkaar de strijd aan. Op 30 maart zijn de groepen 8 en op 6 april de groepen 7 aan de beurt. Op alle dagen wordt er om 13.00 uur gestart en op 6 april (finaledag groepen 7 en 8) zal de prijsuitreiking plaatsvinden, dit gebeurt door wethouder Coby Pennings.

De beide winnende teams van de groepen 8 vertegenwoordigen Zutphen op 11 mei tijdens de Regiofinale in Apeldoorn, de winnende teams groepen 6 vertegenwoordigen Zutphen op 18 mei 2016 tijdens Districts halve finale in Didam.


Medialles voor Yara en Laura

Zutphen/Doetinchem - Tijdens de tweede voorronde wedstrijd in de vijfde divisie, zondag 6 maart in Doetinchem, hebben Yara Moes en Laura Welle van SZG Zutphen een gouden en een zilveren medaille gewonnen. Zsara de Groot behaalde een vierde plek. Allen zijn door naar de finalewedstrijd op 10 april.