Streetdanceteam Mad Mixture behaalt derde plaats bij voorrondes NK

Warnsveld - Afgelopen zondag waren er in Hoorn de voorrondes voor NK Streetdance van de HAFF. In hun discipline werden ze derde! Een prima prestatie van de groep die dit jaar voor het eerst in deze samenstelling wedstrijden danst. De choreografie was van Joost Klein en afgelopen week werd er veel geoefend onder leiding van Laura Dikkema.


Eliza Berger in actie dit weekend

Doetinchem - In de Saza hal in Doetinchem was afgelopen weekeinde de tweede voorronde in de 5e divisie. Eliza Berger begon voor WSV op vloer.

Deze oefening turnde ze in een sneltreinvaart. Hierbij kreeg ze van de jury 10.050. Haar tweede toestel was sprong. Met een hoekje in haar heupen tijdens de handstandplatval kreeg ze een 12.850. Daarna de brug. Vergeleken met vorige wedstrijd had ze een top oefening, hierbij haalde ze een 11.450.

Op het laatste toestel: de balk. Met kriebels in haar buik voor de handstand en de koprol turnde ze toch aardig netjes, een 11.850 was haar score. Uiteindelijke score was 46.200 en behaalde een 23e plaats. Haar volgende wedstrijd is op zaterdag 9 april eveneens in Doetinchem.