Het team bestaat uit Stijn Bleumink, Robin Salarie, Koen Strijdveen en  Micha Hollaar, Tygo Aalberts en Stan Drost. Foto: PR
Het team bestaat uit Stijn Bleumink, Robin Salarie, Koen Strijdveen en  Micha Hollaar, Tygo Aalberts en Stan Drost. Foto: PR Foto:

WSV niveau 5 heeft een
jongensteam kunnen vormen

Warnsveld – Volleybalvereniging WSV heeft bij de mini's niveau 5 een jongensteam kunnen vormen! Het team bestaat uit Stijn Bleumink, Robin Salarie, Koen Strijdveen en Micha Hollaar, Tygo Aalberts en Stan Drost. De trotse sponsor van het team is fietsspeciallist Bleumink.

Via de sponsor kunnen leden bovendien de club extra steunen. Schrijf 'WSV' op de bon van je aankoop bij Profile Bleumink en deponeer deze in de brievenbus die in beide filialen (Spittaalstraat 34 te Zutphen en Runneboom 14 te Warnsveld) hangt. Vervolgens zorgt de sponsor ervoor dat provisie van de bonnen naar de club gaat.

De jongens zijn door Nevobo automatisch ingedeeld in dezelfde (eerste!) klasse. Desondanks wisten de jongens, die pas sinds het nieuwe jaar samen trainen, best een beetje weerstand te geven tegen Rivo. Er is duidelijk vooruitgang bij de jongens te bespeuren en het was een leuke pot om te zien voor de toeschouwers. Coach Harry Drost was er deze wedstrijd helaas niet bij, maar coach Edwin Strijdveen leidde de enthousiaste jongens uitstekend.