Afbeelding

Lever met zand een bijdrage aan het Beach Center Zutphen Warnsveld

Oplevering binnen drie maand

Zutphen - Wat is een Beach Center zonder zand? Juist, dat kan natuurlijk niet. Daarom kan eenieder die een bijdrage aan de realisatie van het Beach Center Zutphen Warnsveld wil leveren nu voor 25 euro een kuub zand kopen via de website van het beachcenter. Deze investering wordt binnen drie maanden beloond met de oplevering van het Beach Center, een aantrekkelijke nieuwe sportlocatie voor jong en oud.

“We gaan er een Beach Center van maken met drie velden dat door de bonden geschikt wordt bevonden voor internationale toernooien. Daarmee zijn we uniek in deze regio, bovendien biedt het mogelijkheden voor de exploitatie”, aldus Cor de Graaf van WSV, één van de initiatiefnemers.

Jan Nijstad van KVZ, de andere initiatiefnemer, vervolgt: “Het neemt niet weg dat het Beach Center er vooral komt voor de eigen sporters en voor andere liefhebbers uit de regio. Beachen in een periode waarin veel competities stilliggen en biedt voor alle sporters een mooie overbrugging van de zomerstop. Vanaf juni zijn we er klaar voor!”.

Verbreding van het aanbod
Voor de leden van KVZ en WSV betekent het ‘beachen’ een verbreding van het aanbod, zij kunnen gratis gebruik maken van de velden. Met name voor jongeren is 'beachen' aantrekkelijk, omdat het spectaculair, dynamisch en snel is.

Voor jonge kinderen is spelen en bewegen op het beachcourt een leuke start om kennis te maken met korfbal of volleybal. Het Beach Center biedt ook veel mogelijkheden voor toernooien, trainingen en activiteiten van andere sportverenigingen en scholen. Voor meer informatie kunt u mailen.


info@beachcenterzw.nl

www.beachcenterzw.nl

WSV-lid en beachvolleybalster Lauri Luijken in actie met teamgenote. Foto uit archief.