Armel Dam, Demi Putman en Renee Eikelboom. Foto: PR
Armel Dam, Demi Putman en Renee Eikelboom. Foto: PR Foto:

Drie judoka's naar het NK -15 jaar

Zutphen - Op de District Kampioenschappen Oost -15 jaar hebben 3 judoka's van SJZ zich weten te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap -15 jaar. In de -48 klasse wist Renee Eikelboom het zilver naar zich toe te trekken. Het brons was in de -44 klasse voor Demi Putman en ook bij de jongens in de -55 klasse was er brons, voor Armel Dam. Door deze mooie overwinningen mogen zij op 12 maart in Apeldoorn gaan strijden op het NK – 15 jaar.


12-uurs Spartametrace Wichmond

Wichmond - Minder serieuze zaken worden ook in 2016 door de roemruchte club 'manslue' Mannen Van Af En Toe (MVEAT) weer naar een hoger plan gebracht. Daarom zal na het grote succes van de eerste editie van de Spartametrace ook dit jaar door MVEAT voor de tweede maal deze knotsgekke 12-uurs Spartametrace in Wichmond georganiseerd worden.

Op Eerste Pinksterdag, zondag 15 mei, zullen de één cilinder, tweetakt Sachs motoren rond 9.00 uur weer gestart worden om warm te draaien voor twaalf uur lang rondes door de mooie omgeving van Wichmond en dwars door het café DOK. De teams van minimaal een persoon en maximaal vier personen kunnen meedoen op een originele standaard Spartamet. Het team dat na twaalf uur de meeste ronden heeft afgelegd is winnaar. De inschrijfkosten bedragen tien euro per teamlid.

De voorinschrijving start op zaterdag 6 maart voor de deelnemers die vorig jaar ook meegereden hebben. Vervolgens kunnen vanaf 8 maart nieuwe teams zich inschrijven. Inschrijving op volgorde van binnenkomst en vol is vol. Inschrijven kan via e-mail of via telefoon.


spartametrace@gmail.com

06 11475086