Concepttekeningen van Chinouk.  Foto: PR
Concepttekeningen van Chinouk. Foto: PR Foto:

Dertienjarige uit Zutphen gefascineerd door inrichting bouw en steden

Zutphen - Chinouk(13): "Op mijn vierde was ik al gefascineerd door de inrichting en bouw van steden. En nu wil ik er supergoed in worden bij het WALHALLAb de Kruittoren, ook door stadsmaquettes te maken. Op school kan ik dit niet".

"Wij, en onze vele (media) bezoekers happen nog steeds naar adem nadat ze ons haar concepten showde. Juist in de tijd dat één van de bekendste stedebouwkundige van NL overleed, Niek de Boer, staat Chinouk te trappelen.", aldus Marco Mout. "En niets houdt me tegen!", vult Chinouk aan.

WALHALLAb is succesvol in het begeleiden en ontwikkelen van exceptioneel jong talent, ongeacht afkomst, schoolachtergrond of jeugdzorgdiagnoses.


WhatsAppgroep kent vliegende start

Warnsveld - In ruim een week tijd sloten zich 22 adressen aan bij de nieuw opgerichte buurtgroep die WhatsApp gebruikt om elkaar in te seinen als er zich in de buurt verdachte situaties voor doen.

Gelukkig is er nog geen enkele melding nodig geweest. Als spinoff van deze eerste Warnsveldse WABP-groep is Menno Kok inmiddels een een groep begonnen rond de Scheperkamp en ook nabij de Garssenshof en de Bergkampweg beraden mensen zich op het oprichten van een groep.
Woont u in het wijkje begrenst door de Boslaan, Rhienderinklaan, Veldsebosweg en de Brakelaan dan kunt u zich opgeven bij Mart Breedeveld emailadres: 422585@gmail.com. Vermeld wel uw adres bij de opgave en natuurlijk uw 06 nummer.