Creatief stel toont een bonte mix van hun beider werk. Foto: PR
Creatief stel toont een bonte mix van hun beider werk. Foto: PR Foto:

Kleurrijke pop-up gallery in
het Leeuwenhuisje

Zutphen - Van 1 t/m 6 maart toveren Peter en Marianne Plug het pittoreske Leeuwenhuisje om tot kleurrijke pop-up gallery. Het creatieve stel toont een bonte mix van hun beider werk: kunstzinnige borduurwerken op papier, eigenzinnige fotocollages, schilderijen, tekeningen en meer. Het Leeuwenhuisje, Rijkenhage 1a te Zutphen, is in de zomer de plek waar de fluisterboten vertrekken; in de winter biedt het plaats aan diverse Zutphense kunstenaars. Openingstijden: dinsdag t/m zondag, 11.00 – 17.00 uur. Toegang gratis. U bent van harte welkom!


www.drawingsinspace.wordpress.com


'Dit is een overval!'

Warnsveld - Op zaterdag 12 maart brengt Toneelvereniging Eendracht en Vermaak haar voorjaarsuitvoering op de planken. Ditmaal wordt het blijspel in drie bedrijven 'Dit is een overval!' van Petra Blume, vertaling Jim Keulemans gespeeld.

Ali van Dalen is een wat oudere dame die samen met haar twee vriendinnen Agnes en Lena iedere dinsdagmiddag om 15.00 uur een kaartmiddag heeft. Dit duurt nu al 10 jaar en dan denk je wel eens: Pfff, is dit het nou? Zo komen de dames op het idee om eens wat anders te doen. Maar wat als een onschuldig spelletje begint, wordt een serieus plan. Maar is het wel zo'n verstandig plan?

In de pauze is er weer een verloting. De avond wordt gehouden in 't Nut, Breegraven 1 te Warnsveld en begint om 20.00 uur. Om 19.00 uur is de zaal open. Kaarten zijn 5 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 3 euro en zijn aan de zaal verkrijgbaar.