Hockey jongens C1 en coaches Luc Putmans en Rick Jongeneelen. Foto: PR
Hockey jongens C1 en coaches Luc Putmans en Rick Jongeneelen. Foto: PR Foto:

Hockey jongens C1 MHC Zutphen winnen wederom zaaltitel

Zutphen - Op de laatste speeldag hadden de hockeyers slechts 1 punt voorsprong op de tweede plaats en 2 punten op de nummer drie en vier.

De laatste twee wedstrijden werden beide in winst opgezet waardoor de jongens niet meer konden worden ingehaald door de concurrentie.

Na een bezoek aan de plaatselijke Mac Donalds van Beuningen vertrok het team van de coaches Luc Putmans en Rick Jongeneelen met wederom een schaal terug naar Zutphen.


Wooncafés voor woningzoekenden

LICHTENVOORDE/LAREN - Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek houdt op 18 februari Wooncafés in samenwerking met lokale notarissen en makelaars. Deze wooncafés vinden plaats bij Grand Café Markt 5 in Lichtenvoorde en Café Witkamp in Laren. De Wooncafés zijn bedoeld om woningzoekenden te informeren over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een (eerste) huis.

Een (eerste) huis kopen is een spannende gebeurtenis. Waar begin je en hoe pak je de zoektocht goed aan? En wat is verstandig: een huis kopen of kun je beter huren? Wat moet je juridisch regelen als je gaat samenwonen? Tijdens het Wooncafé geven adviseurs van de deelnemende bedrijven onder het genot van een drankje antwoord op deze en andere woonvragen. In Lichtenvoorde zijn medewerkers van Scheers & Roes makelaars en Keistad notarissen aanwezig en in Laren staan de medewerkers van Thoma Post Jr en Tap en Van Hoff notarissen gereed om woonvragen te beantwoorden. Het Wooncafé is tussen 19.00 en 21.00 uur geopend en belangstellenden kunnen binnenlopen op een moment dat het hen uitkomt. De Wooncafés zijn vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig.
Naast de wooncafés in Lichtenvoorde en Laren worden er ook wooncafés georganiseerd in overige plaatsen in het werkgebied van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek. Hiervoor kunt u elke derde donderdag van de maand op een andere locatie terecht. Voor actuele informatie, zie de websites.


www.facebook.com/hetwooncafe

www.kennisvloer.nl