In januari startten de ondernemers het nieuwe jaar met een avond speeddaten. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau
In januari startten de ondernemers het nieuwe jaar met een avond speeddaten. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau Foto:

Ondernemerscafé start met nieuwe serie:
ondernemers vertellen hun verhaal

ZUTPHEN – Architect Ton Keijmel spreekt op donderdag 25 februari in het Ondernemerscafé bij Fort Bronsbergen. Daarmee trapt hij een nieuwe serie af: ondernemers vertellen over hun ervaringen met het ondernemerschap.

Ton Keijmel (1954) studeerde in 1979 af als architect en is sindsdien werkzaam in Deventer en Zutphen. In 2010 vestigde hij zich in Schalkhaar. Zijn projecten bevatten zowel utiliteits- als woningbouw door Nederland. Hij is als deskundige werkzaam bij verschillende rechtbanken en sinds 2012 heeft hij ook een bedrijf in zonnepanelen en duurzaamheid. Na 33 jaar maakte Ton door een economische crisis een faillissement door, maar hij heeft een nieuwe doorstart gemaakt. In het Ondernemerscafé vertelt hij over zijn ervaringen.

Programma
Het Ondernemerscafé begint om 18.00 uur met een inloop tot circa 18.30 uur. Na de presentatie serveert Fort Bronsbergen de deelnemers een maaltijd. De deelnemers hebben dan volop de gelegenheid om met elkaar over het onderwerp door te praten, nieuwe contacten op te doen en bestaande te onderhouden.

Aanmelden kan bij Fiona de Heus, info@zutphenspersbureau.nl.