Een interactieve muzikale vertelling door Ron Vernout en Manuela Verbeek. Foto: PR
Een interactieve muzikale vertelling door Ron Vernout en Manuela Verbeek. Foto: PR Foto:

Muzikale kindervoorstellingen bij 't Atrium

Zutphen - Volgende week vinden vier kindervoorstellingen plaats bij ' t Atrium in Zutphen. Op woensdag 24 februari om 11.00 en 14.00 uur vindt een de muzikale vertelling 'Het bange mannetje dat zo graag wat minder bang zou willen zijn' plaats en op zondag 28 februari om 11.00 en 14.00 uur vindt het Kindertheater 'Scherpe tanden...Lange staart' plaats.

Manuela Verbeek en Barbara Merlijn vertellen over het bange mannetje dat niets durft te zetten als er iemand voordringt in de rij bij de bakker of bang is dat iemand gaat lachen als hij zijn lievelingslieveheersbeestjesbroek aantrekt. Hij heeft er genoeg van. Met een beetje hulp van de Toverboom, verandert hij in een 'best wel dapper' mannetje!

Geïnspireerd op het prentenboek Bang Mannetje van Mathilde Stein en Mies van Hout.

'Scherpe tanden...Lange staart'?
Dit is een interactieve, muzikale vertelling door Ron Vernout en Manuela Verbeek: "Krokodil wil heel graag spelen met de andere dieren. Hij klappert met zijn tanden en slaat met zijn staart op het water van de rivier. Maar zo verjaagt hij wel de kikkers, de libellen en de ooievaars. Van Nijlpaard leert hij het anders aan te pakken."

Gebaseerd op het prentenboek 'Krrrrr….OKODIL!' van Catherine Rayner.
Informatie en reserveren
Beide voorstellingen zijn geschikt voor de leeftijd 3 tot 7 jaar.

Voor meer informatie en reserveren, neem contact op via onderstaand e-mailadres.


info@atriumzutphen.nl