Net & Mia zijn erg in hun nopjes met de nominatie. Foto: Bas Bloem
Net & Mia zijn erg in hun nopjes met de nominatie. Foto: Bas Bloem Foto:

Damesmodewinkel Net & Mia
genomineerd voor NLstreets Award

Stemmen kan nog tot 4 maart

Zutphen - Damesmodewinkel Net & Mia in Zutphen staat in het rijtje van de tien leukste winkels in Nederland en zijn daarmee genomineerd voor de NLstreets Award. De NLstreets Award is dé grote prijs voor de leukste winkel en winkelstraat van Nederland.

Net & Mia is een damesmodewinkel aan de Turfstraat. De dames bieden graag een totaalconcept aan elke vrouw die bij hen in de winkel komt. De collectie is zeer divers en varieert van vrijetijdskleding tot kleding voor de werkende vrouw en van stoere kleding tot feestkleding. Een bijzondere vermelding verdient de prachtige verzameling schoenen.
NL streets beschrijft de winkel als volgt:"Men voelt zich welkom door de warme en vriendelijke uitstraling van Net&Mia. Ze beschouwen de winkel als een verlengstuk van hun huiskamer. De ligging tussen middeleeuwse panden en het feit dat de winkel op loopafstand van de markt en het station ligt werkt ook zeer sfeerverhogend".

Verder vond de organisatie ook een aantal bijzonderheden, waardoor de winkel mogelijk in de top tien leukste winkels staat: "Wat de klanten als prettig ervaren is de oprechtheid van de adviezen. Net&Mia zijn pas tevreden als hun klanten blij de winkel verlaten. Dat is de mooiste reclame voor de winkel. Bijzonder is ook het opvallend brede assortiment in zeer verschillende prijsklassen. De vrouw van 35 tot 80 jaar voelt zich hier op haar gemak."

NLstreets Award
NLstreets stelt dat zelfstandige winkels onder druk staan van de grote ketens en online webshops, terwijl volgens de organisatie het juist de zelfstandige winkeliers zijn die het verschil maken en kleur geven aan een stad. Jaarlijks maken zij weer een keuze uit vele winkels, waaruit een top tien ontstaat.

Iedereen kan stemmen om zijn of haar winkel in aanmerking te laten komen voor de NLstreets Award. Wil je ook je stem uitbrengen? Dit kan nog tot donderdag 4 maart via onderstaande website.


www.nlstreets.nl/NL/award/2016/score