Voorgevel van partycafé de
Bierkaai Baak. Foto: PR
Voorgevel van partycafé de Bierkaai Baak. Foto: PR Foto:

Overname partycafé de
Bierkaai Baak

Baak – Het tweehonderdste optreden op 20 februari bij Partycafé de Bierkaai in Baak zal voor Patrick en Annelies Leferink, de huidige eigenaren, tevens een 'afscheidsoptreden' zijn. Per 1 maart zal de exploitatie van de Bierkaai namelijk worden overgenomen door een echtpaar uit Amersfoort en zal het café verder gaan onder de naam 't Wapen van Baak.

"Met ons andere horecabedrijf, Kermex B.V. krijgen we het steeds drukker. Dat gecombineerd met café de Bierkaai, de fulltimebaan van mijn vrouw bij de gemeente én ons gezin met drie kinderen, wordt het na jaren toch wat teveel", legt Patrick Leferink uit. "We hebben er daarom voor gekozen ons volledig op Kermex, het fullservice evenementencateringbedrijf, te gaan richten".

Op 20 februari is het aan de Bankdirecteuren de eer om het muzikale lustrum te verzorgen, aanvang 21.00 uur.


Brocante markt voor Muziekkoepel

Vorden - Op zaterdag 13 februari (van 10:00 tot 16:00 uur) wordt er een Brocante Markt gehouden ten behoeve van de muziekkoepel in Vorden. U kunt hiervoor nog brocante artikelen beschikbaar stellen. De koepel is te bereiken vanaf de Enkweg, de Wilhelminalaan en het Emmaplein.


www.stichtingmuziekkoepelvorden.nl