Kinderen krijgen een memoryspel van Avonturijn. Foto: PR
Kinderen krijgen een memoryspel van Avonturijn. Foto: PR

Avonturijn sluit lustrumjaar af

REGIO - In 2015 heeft kinderopvang Avonturijn haar vijfentwintigjarig bestaan gevierd. Op 1 februari 1990 zag Kinderdagverblijf UKKIE het levenslicht. In al die jaren is er veel gebeurd. UKKIE was een andere organisatie dan Avonturijn nu is. De organisatie heeft in die vijfentwintig jaar een enorme groei doorgemaakt, professionaliseerde en werkt inmiddels samen met alle scholen in haar werkgebied en werkt toe naar Integrale Kindcentra.

Een win-win situatie voor iedereen! Voor de kinderen die door de dag heen dezelfde gezichten zien, voor de pedagogisch medewerkers die hiermee een interessantere baan hebben en voor de ouders die hun kinderen naar één plek kunnen brengen en te maken hebben met een vast team.

Kinderopvang Avonturijn heeft veel kunnen realiseren, mede dankzij haar medewerkers én ouders! Immers bij Avonturijn zijn veel goede, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers werkzaam, in januari stond de teller zelfs op honderd-en-een. Ook de betrokkenheid van ouders is er nog steeds, die betrokkenheid geeft de medewerkers van Avonturijn iets extra's. Het stimuleert hen om hun taak, het realiseren van hele goede, vooral leuke en betaalbare kinderopvang, dagelijks waar te maken.

Avonturijn kijkt terug op een mooie periode en daarvoor willen zij ouders en medewerkers hartelijk danken voor hun inzet. Ook willen zij de ouders bedanken voor het in hun gestelde vertrouwen. Hierdoor is het Avonturijn mogelijk gemaakt om hun ambities vorm te geven en de kinderopvang te maken tot wat het nu is. Avonturijn sluit het lustrumjaar graag af met een cadeautje voor alle gezinnen, hun gast- en vraagouders en natuurlijk ook voor alle medewerkers.

Iedereen heeft deze week een memoryspel ontvangen. Op de bijgevoegde foto overhandigt Yolanda Bensink, directeur van Avonturijn, aan mevrouw Ribbers het allereerste spel. Haar kinderen Tijn en Jitske namen het cadeau graag in ontvangst.


www.avonturijn.nl