Warnsvelds Artistiek Quotum
exposeert bij De Lunette

Zutphen - Op donderdag 28 januari is de opening van een nieuwe kunstexpositie bij Sutfene. Verschillende kunstenaars vanuit het Warnsvelds Artistiek Quotum (WAQ) stellen hun kunstwerken van 28 januari tot en met 24 juni tentoon in Sutfene locatie De Lunette, Coehoornsingel 3 in Zutphen. Het WAQ is een brede culturele organisatie die zich ten doel stelt kunstenaars uit Warnsveld een podium te geven om naar buiten te treden.

Advies- en ontmoetingsplein
Gelijk met de opening van de kunstexpositie, vindt de opening van het Advies- en ontmoetingsplein plaats. Het Advies- en ontmoetingsplein bestaat sinds januari 2015 en is kort geleden verhuisd naar de begane grond in Sutfene locatie De Lunette en is nu letterlijk toegankelijk voor iedereen die een (zorg)vraag heeft. Medewerkers met ruime kennis over de zorg en over Sutfene voorzien toekomstige cliƫnten en vrijwilligers van de juiste informatie. Het advies- en ontmoetingsplein is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00 uur.


Rondleiding in Hospice Zutphen

Zutphen - Zou u Hospice Zutphen wel eens van binnen willen zien? Dat bent u van harte uitgenodigd bij de rondleiding op woensdag 10 februari om 14.00 uur (ontvangst vanaf 13.45 uur).

Voorafgaand aan de rondleiding geven zorgvrijwilligers informatie over de dagelijkse gang van zaken in ons hospice en ziet u een film die ook de aspecten achter de schermen in beeld brengt. Er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Het hele programma duurt ongeveer anderhalf uur.

Hospice Zutphen is een klein en huiselijk hospice dat ruimte biedt aan 5 gasten in de laatste fase van hun leven. In verband met de rust in huis is het aantal deelnemers aan iedere rondleiding gelimiteerd en is aanmelden noodzakelijk.


Aanmelden via info@hospice-zutphen.nl/actueel