Irene Kleinrensink overhandigt namens de leerkrachten de cheque aan Hans Meijerink van Stichting Leergeld. Foto: PR
Irene Kleinrensink overhandigt namens de leerkrachten de cheque aan Hans Meijerink van Stichting Leergeld. Foto: PR Foto:

Leerkrachten stichting Archipel geven aan Stichting Leergeld Zutphen

Stichting mag bedrag van 600 euro in ontvangst nemen

Zutphen - Stichting Archipel (het bovenschools bestuur van 20 openbare basisscholen in de gemeenten Brummen, Voorst en Zutphen) heeft een bedrag van € 600,- geschonken aan Stichting Leergeld Zutphen.

Dit bedrag is opgebracht doordat een aantal medewerkers (een deel van) hun jaarlijkse kerstpakketbudget aan Stichting Leergeld schenkt.

Aan de zijlijn
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Stichting Archipel
Stichting Archipel vindt het ook heel belangrijk dat alle kinderen kunnen meedoen in de maatschappij, ongeacht hun afkomst en achtergrond. Zij ondersteunen dan ook van harte het werk van Stichting Leergeld Zutphen en is blij dat haar medewerkers dit ook ondersteunen.

De toekomst van kinderen is onze toekomst! Met veel genoegen overhandigde mevrouw Irene Kleinrensink namens de leerkrachten een cheque aan de heer Hans Meijerink van Stichting Leergeld Zutphen.


www.archipelprimair.nl

www.leergeld.nl/zutphen