Rieky van Hees werd geprezen voor haar 25 jaren vrijwilligerswerk. Foto: PR
Rieky van Hees werd geprezen voor haar 25 jaren vrijwilligerswerk. Foto: PR Foto:

Nieuwjaarsborrel en huldiging
vrijwilliger in Warnshuus

Warnsveld - Op donderdag 21 januari werd het glas geheven op het nieuwe jaar in het Warnshuus te Warnsveld samen met ongeveer 60 bezoekers. De voorzitter van de stichting gaf een korte terugblik op het afgelopen jaar en was verheugd te kunnen melden dat het begrote tekort voor 2015 was meegevallen. Minder tekort dan begroot al kon hij niet zeggen hoe het precies was omdat de jaarrekening nog niet geheel klaar was. Mede door de geweldige inzet van de vele vrijwilligers zijn de activiteiten uitgebouwd en het aantal bezoekers toegenomen.

Natuurlijk hopen ze op nog meer gebruik van het gezellige gebouw met een nog betere omzet. De begroting voor 2016 ziet er dan ook minder negatief uit. Voor de komende periode staat een verbetering van de keuken op de rol en ook wordt er meer sfeer aan de zalen toegebracht. Dit alles om het nog gezelliger te maken voor de gebruiker en de vrijwilligers.

Ook stond de voorzitter even stil bij het feit dat mevrouw Rieky van Hees al 25 vrijwilligerswerk doet. Hij sprak zijn bewondering hiervoor uit en hoopt dat ze nog een lange tijd actief mag blijven. Uiteraard ontving zij een mooi boeket van de voorzitter. Na de toost op het nieuwe jaar bleef men nog heerlijk nababbelen onder het genot van een hapje en drankje. Een prima bijeenkomst; Warnshuus bedankt!