Kapsalon Het Kniphuus heeft een nieuw uiterlijk. Foto: Liesbeth Spaansen
Kapsalon Het Kniphuus heeft een nieuw uiterlijk. Foto: Liesbeth Spaansen Foto: Liesbeth Spaansen

Vijftienjarig jubileum Het Kniphuus
gevierd met nieuw interieur

De Kunst van Elcke

BAAK - Kapsalon Het Kniphuus bestond 2 januari 2016 vijftien jaar en dat werd gevierd. Mira Samberg greep deze gelegenheid aan om de salon van een nieuw, frisse uiterlijk te voorzien. Na een paar weken flink klussen is het bijna zover.

"We hebben alles veranderd en geschilderd," vertelt Mira enthousiast. De muren werden wit geschilderd door 'schilders' Michel en Koen. "Elcke Peelen, van 'Kunst van Elcke' maakt daar dan de muurschildering op: Amsterdamse huisjes met een Boakse twist."

Elcke is bekend om haar kleurrijke schilderijen van Amsterdamse huisjes. Op de muren van de kapsalon zijn onder andere de Baakse kerk en de cafés zijn te herkennen, evenals de Boakse vlag. Natuurlijk ontbreekt de kapsalon zelf niet.

Tijdens de renovatie knipten Mira Samberg en Petra Bergsma, die alweer 9.5 jaar bij Het Kniphuus is, in de gang van het woonhuis. "De klanten gingen via de voordeur naar binnen. Het was heel gezellig," lacht MIra. "Alleen had je wel de wasbak nodig, maar daar kon je altijd bij. De klanten vonden het wel leuk om rond te kijken."

"Ik wil de klanten bedanken voor het vertrouwen in al die jaren en dat we op dezelfde voet verder kunnen gaan. Zonder hen red je het niet."

Kapsalon Het Kniphuus, Molenweg 7, 7223 DN Baak, telefoon (0575) 442067. Meer informatie op de site en facebook.


www.hetkniphuus.nl

facebook hetkniphuus