Op 30 januari is er weer een Repair Café in de Stadswerkplaats. Foto: PR
Op 30 januari is er weer een Repair Café in de Stadswerkplaats. Foto: PR

Repair Café in de Stadswerkplaats

Spullen laten repareren op
30 januari

ZUTPHEN - Heb je thuis nog een broek liggen waar een scheur in zit, of waar de naad van los ligt? Wat doe je met een apparaat dat meer werkt? Een mooi maar beschadigd meubelstuk of die lamp die niet meer werkt? Onder het motto: 'Weggooien? Mooi niet!' wordt er op zaterdag 30 januari weer een Repair Café gehouden in de Stadswerkplaats Zutphen.

Bezoekers kunnen tussen 13.00 en 17.00 uur aanschuiven bij het team vaklieden dat klaar zit om te helpen. Je zit er bij, helpt een handje mee of je ziet elk geval hoe het in zijn werk gaat en hoe je apparaat of machine er van binnen uitziet. Je kunt leren en profiteren van de vakkennis en ervaring van de reparateurs. Aangeraden wordt wel om de niet-te-openen nieuwere apparaten maar thuis te laten.

Vrijwillige bijdrage
De sfeer is goed, koffie en thee staan klaar. Er zijn geen kosten verbonden aan de reparatie, je bepaalt als bezoeker zelf wat je ervoor hebt in een vrijwillige (maar welkome) bijdrage.

Het motto: 'Weggooien? Mooi niet!'

De Stadswerkplaats is te vinden op het adres De Waarden 309, Helbergen. Bekend nog als voormalige voetbalkantine, voor de eerste huizen van De Waarden.

Het gebouw en is duidelijk zichtbaar en herkenbaar vanaf de Laan naar Eme. Meer informatie is te vinden op de website en Facebookpagina van de Stadswerkplaats en het Repair Café.


stadswerkplaats-zutphen.nl
Facebook: RepairCafeZutphen