Bosveld houdt samen met andere specialisten het BrederdanBouW Event 2.0. Foto: PR
Bosveld houdt samen met andere specialisten het BrederdanBouW Event 2.0. Foto: PR

BrederdanbouW Event 2.0 in Zutphen

Eén plek voor antwoorden op alle (ver)bouwvragen

ZUTPHEN – Bij een verbouwing, groot of klein, komt vaak veel kijken. Wie zich eerst eens vrijblijvend wil laten informeren, gaat daarom op 30 januari naar het BrederdanbouW Event 2.0. Hans Bosveld van aannemersbedrijf BrederdanbouW houdt dan samen met andere specialisten een open dag bij GEWO ambachtelijk timmerbedrijf aan de Zonnehorst 7 in Zutphen.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers informatie inwinnen over uitbouw, verbouw, nieuwbouw, renovatie, vernieuwingen, installatietechniek en regelgeving. Een ambtenaar van de afdeling bouw- en woningtoezicht van de gemeente Zutphen is aanwezig om vragen over regelgeving en vergunningen te beantwoorden.
Vorig jaar hield Bosveld voor het eerst een vergelijkbare open dag. De belangstelling daarvoor deed hem besluiten dat event dit jaar een vervolg te geven. Mensen die nu hun (latente) bouwplannen verder vormgeven kunnen nog voor de zomer hun plannen gerealiseerd zien.

Nieuwe technieken
Ten opzichte van vorig jaar heeft Bosveld een aantal noviteiten in petto. "Tijdens het offertestadium kunnen we een 3D-presentatie laten zien, zodat de opdrachtgever een beter beeld krijgt van zijn bouwwensen. Ook laten we nieuwe manieren van funderen zien, de nieuwste snufjes op het gebied van installatietechniek en nieuws aangaande de tuin, bestrating en schuttings- en afscheidingstechnieken."

Langer zelfstandig
Een belangrijk item op de open dag is het langer zelfstandig wonen voor senioren. "Daarvoor kunnen we snel en prijstechnisch zeer interessante units bij of aan een woning bouwen met daarin bijvoorbeeld een slaapkamer en een douche of badkamer. Daarvoor hebben we speciale installatietechniek en domotica in huis. Aan de bereikbaarheid van de woning voor bijvoorbeeld de thuiszorg wordt ook gedacht."

Bouwgroep Graafschap
Tijdens de open dag presenteert Bosveld ook Bouwgroep Graafschap. Hij is de initiator van dit samenwerkingsverband tussen zzp'ers in de bouwbranche. Samen kunnen deze vaklieden grotere opdrachten aanpakken dan wanneer zij individueel werken.
BrederdanbouW Event 2.0 is van 10.00 tot 16.00 uur bij GEWO ambachtelijk timmerbedrijf aan de Zonnehorst 7 (bedrijventerrein De Revelhorst) in Zutphen.


www.brederdanbouw.nl