Aventus Dans neemt het publiek mee in de expressieve wereld van de kunst. Foto: PR
Aventus Dans neemt het publiek mee in de expressieve wereld van de kunst. Foto: PR Foto:

Voorstelling KUNSTZINNIG door Aventus Dans in Hanzehof

ZUTPHEN - De jaarlijkse dansvoorstelling van Aventus Dans vindt op vrijdag 29 januari plaats in de Hanzehof te Zutphen plaats. Met dit jaar als thema: KUNSTZINNIG. Aanvang van de show is om 20.00 uur.

De mbo-studenten duiken in de wereld van de kunst. Het is een avondvullende voorstelling, waarin de dansers hun passie en talent laten zien in choreografieën van negen verschillende choreografen in verschillende dansstijlen. Dit jaar met gastchoreograaf Anne Suurendonk (te zien geweest als choreograaf bij So You Think You Can Dance).
De dansers nemen de bezoekers mee in de expressieve wereld van de kunst. Ze laten verschillende kunstwerken tot leven komen en verbeelden onder andere De Schreeuw van Munch, Guernica van Picasso, de Sterrennacht van Van Gogh en de Kus van Klimt.
Diverse choreografen, waaronder Anne Suurendonk, hebben zich laten inspireren tot afwisselende, expressieve choreografieën in diverse dansstijlenen. Haar choreografie is gebaseerd op De Nachtwacht. Kaarten zijn te reserveren via www.hanzehof.nl of op de avond zelf aan de kassa te verkrijgen.