André Manuel zorgt voor temperament tijdens De Avonden. Foto: PR
André Manuel zorgt voor temperament tijdens De Avonden. Foto: PR

André Manuel te gast bij vurige editie van de De Avonden in het Volkshuis

ZUTPHEN - Temperament is toch wel de rode draad van De Avonden op vrijdag 29 januari in het Volkshuis. Het cultureel café heeft een bomvol programma en begint om 21.00 uur (inloop vanaf 20.30 uur).

Bij hoofdgast André Manuel ontbreekt het tijdens zijn cabaretvoorstellingen niet aan temperament. Bezoekers verlieten nog wel eens geshockeerd de zaal, niet opgewassen tegen de confronterende grappen van de cabaretier. Tegenwoordig weet men wel zo'n beetje welk vlees er in de kuip zit en heeft Manuel met zijn laatste voorstelling zelfs de Poelifinario gewonnen. Ook muzikaal staat de rasartiest zijn mannetje, dus ook op dat vlak een toegift.

Zuid-Amerikaanse klanken in ieder geval van percussionist Tessa Valstar. Ze is thuis in Braziliaanse muziek en dat moet wel een bijzondere ontmoeting opleveren met gastheer en accordeonist Wolfram Reisiger. Met daarbij een live dansperformance en zelfs een mini salsacursus, kan niemand stil blijven zitten en dat is ook precies de bedoeling. Huiskok Anne Menting van Au Bain-Marie bereidt pittige Zuid- Amerikaanse tapas en Kees van Hof, als altijd vol vuur, brengt als vaste prik zijn gesproken column.
Afsluitend weer een akoestische sessie, dit keer met swing.

De Avonden, een prikkelende avond voor liefhebbers van kunst en cultuur, poëzie en literatuur, muziek en theater en meer om elkaar te ontmoeten. Start programma: 21.00 uur (inloop vanaf 20.30 uur met tot 21.00 uur koffie of thee gratis). Entree: 7,50 euro, voor gasten onder de 25 jaar: 3 euro.


www.facebook.com/deAvonden