De Talentenklas van de Muzehof verzorgt 16 januari een concert. Foto: PR
De Talentenklas van de Muzehof verzorgt 16 januari een concert. Foto: PR

Talentenklas de Muzehof treedt op in Dat Bolwerck

ZUTPHEN - Op zaterdag 16 januari verzorgt de Talentenklas van de Muzehof een concert in het historische complex van Dat Bolwerck aan de Zaadmarkt in Zutphen. De groep bestaat uit jong, muzikaal talent uit de regio.

De leden zijn 12 tot 18 jaar en op vele fronten muzikaal actief: piano, viool, cello, fluit, zang en gitaar. De Talentenklas biedt een afwisselend programma met nadruk op klassieke muziek, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar akoestische pop en jazz.

De composities waarmee een aantal deelnemers zich deze maand presenteert op het 'Prinses Christina Concours' krijgen een prominente plaats in het programma, dat werken omvat van onder andere Wieniawski, Debussy, Granados, Svendsen en Piazzolla.

De afgelopen jaren traden de leden van de Talentenklas al op tijdens tal van gelegenheden in Zutphen/Lochem en omgeving. Daarbij was het publiek steeds verrast door kwaliteit en enthousiasme van deze optredens.

Kaarten
Het concert begint om 17.00 uur. Inloop vanaf 16.30 uur. Adres: Zaadmarkt 112. Toegang 9,50 euro. Kaarten aan de zaal of reserveren via vincent@datbolwerck.nl.