Reis door de tijd naar het leven van Jezus. Foto: PR
Reis door de tijd naar het leven van Jezus. Foto: PR Foto:

Extra voorstelling van Het Emmanuel Kersttheater 2015

Meer dan 75 mensen betrokken bij productie

Zutphen - Op kerstavond 24 december verandert de Emmanuelkerk, aan de Van Heemstrastraat 4 in Zutphen, in een echt kersttheater. Vanwege de grote interesse wordt op deze avond een extra voorstelling georganiseerd.

Dit is een unieke gelegenheid om alleen of samen met familie, vrienden of buren helemaal in kerststemming te komen. In een gezellige sfeer die past bij kerstavond, wordt u getrakteerd op mooie muziek, wervelende dans en indrukwekkend toneelspel. U wordt meegenomen in een reis door de tijd naar het leven van Jezus, wiens geboorte we vieren met kerst. Er zijn meer dan 75 mensen uit verschillende plaatsen betrokken bij deze productie. Spelers, muzikanten, dansers en diverse ondersteunende vrijwilligers maken iets unieks mogelijk.

Na afloop wordt u in de frisse buitenlucht getrakteerd op een warme drank, iets lekkers bij een knappend houtvuur. De toegang is geheel gratis. Na het succes van vorig jaar en de verwachtingen voor dit jaar is de organisatie aangepast, waardoor er meer mensen per voorstelling kunnen deelnemen.

U kunt zich gratis aanmelden voor één van de voorstellingen op de website. Let op: per voorstelling is er ruimte voor maximaal 150 personen. Meld u zich dus snel aan op de website, om verzekerd te zijn van een plaats!


www.geloveninzutphen.nl